• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ecooking Unisex Body Care

Skønne plejeprodukter til din krop

Varenr. 40025490

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
868,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Kropspleje til både mænd og kvinder

Denne gavepakke giver dig et væld af skønne produkter fra Ecooking, som har til formål at pleje huden på hele din krop. Pakken er ideel uanset om du er mand eller kvinde og passer til mange hudtyper.

24 timers creme

Denne creme er en blanding af Trylagen, mandelolie, E-vitamin og sheasmør, der forkæler din hud med langvarig fugt og pleje. Derfor kan du nøjes med at bruge den én gang om dagen.

Vegansk og dermatologisk testet

Øjencreme

Har du tendens til mørke render under øjnene, så kan du med fordel bruge Ecooking allergivenlige øjencreme. Den plejer effektivt og nænsomt huden omkring øjnene. En sammensætning af rødalgeekstrakt, græskarkerneekstrakt og glucosyl hesperidin gør cremens evner til at tilføre huden fugt og samtidig øges mikrcirkulationen og kollagenproduktionen. Cremen er desuden med til at udline fine linjer.

Vegansk og dermatologisk testet samt parfumefri

Fugt serum

Denne fugt serum er et effektivt fugtboost til alle hudtyper. Den aktive ingrediens hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, tilføjes med dette serum. Huden taber derfor mindre fylde og danner derfor færre fine linjer. Hyaluronsyre kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt, og derfor er det suverænt til ay give huden fugt og fylde samt mindske fine linjer.

Vegansk og dermatologisk testet, godkendt af Astma- og allergiforbundet samt parfumefri

Natcreme til fødder

Denne fodcreme fra Ecooking gør med sine aktive ingredienser huden mere fugtig og blød. 15 % carbamid i cremen binder fugten i huden og modvirker udtørring. Mælkesyren har en naturlig eksfolierende virkning og fjerner effektt døde hudceller og hård hud samtidig med, at den stimulerer kollagenproduktionen. Æterisk olie fra Eucalyptus Globulus øger blodcirkulationen, køler huden og giver en frisk duft.

Vegansk og dermatologisk testet

Body lotion - parfumefri

En unik booster til din hud, da den gennemfugter og fylder fine linjer og rynker ud. Hyaluronsyre fugter din hud og arbejder i de nedre hudlag og derigennem giver den din hud et skud hyaluronsyre og kollagen, som vi mister med alderen.

Velegnet til alle hudtyper.

Vegansk og dermatologisk testet, godkendt af Astma- og allergiforbundet samt parfumefri

Rensescrub

Rensescrub er en mild og effektiv 2-i-1 rens, som rengør i dybden og blidt fjerne døde hudceller.

Scuben er baseret på naturlige og økologiske råvarer. Den kombinerer rens og eksfoliering, så din hud bliver ren, glat og blød i et snuptag.

Vegansk og dermatologisk testet, godkendt af Astma- og allergiforbundet samt parfumefri

Body Scrub 02

Scrubben indeholder en blødgørende og plejende cocktail af naturlige og økologiske ingredienser, som tilsammen både fugter og plejer din hud og gør den blød, sund og velplejet. Den indeholder naturligt salt, som skrubber døde hudceller væk, der ellers kan give en trist, tør og grålig hud. Desuden “suger” de døde hudceller cremer og olier, så de ikke når ind og giver den fugt og pleje, som de ellers er tænkt til.

En ekstra fordel ved at skrubbe kroppen er, at det sætter gang i blodcirkulationen og dermed hudens egen foryngelsesproces.

Vegansk og dermatologisk testet


Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 40025490
Mærke Ecooking
Type Gavepakker

Produktenheder

Styk 1 stk.

Bedøm produkt


Andre kunder så også