• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Xocolatl Slikhus Julekalender

Flot og dekorativ julekalender med delikate og søde lækkerier til på 4 bag hver låge - den perfekte julekalender til deling i den lille familie

Varenr. 60134530
Antal Spar Pris / vare

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
748,75 kr. inkl. moms
Levering: 18-09-2024

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Xocolatl Slikhus Julekalender

Slikhus julekalenderen fra Xocolatl er en flot familiejulekalender, som er en perfekt delekalender til en familie på 4 personer, dobbelt op på forkælelse til 2 personer eller et rent overflødighedshorn til en enkelt person hver eneste dag frem til juleaften.  

  • Indhold: Mix af slik og chokolade
  • Mange forskellige og unikke julelækkerier
  • Samlet vægt: 750 g


Små huse med lækre julegodter

Julekalenderen består af 24 små huse med forskellige slik- og chokoladefristelser og indeholder alt hvad hjertet begærer inden for søde sager som f.eks. fyldte chokolader, vingummi, lakrids, skumfiduser, lakridskonfekt, bolsjer og chokolade knapper. De søde fristelser kommer i fine små huse, som er flot præsenteret i en fin rudeæske. Kalenderen er derfor både dekorativ og velsmagende og er den perfekte julekalender til både børn og voksne, som vil skabe glæde hver dag frem til juleaften.

 

Xocolatl: Håndlavet Dansk Chokolade

Xocolatl tilbyder håndlavet chokolade skabt i hjertet af Christiansfeld. Chokoladen produceres under Cocoa Horizons-programmet og fremstilles med 100 % naturlige farver. Xocolatl kombinerer respekt for tradition og håndværk med modet til at eksperimentere med smag, konsistens og farver. Engagementet i miljømæssigt og socialt ansvar afspejles i den omhyggelige udvælgelse af råvarer, hvilket sikrer chokolade af høj kvalitet, der er produceret under Cocoa Horizons.


 

Produktdetaljer

Varenr. 60134530
Mærke Xocolatl
Type Julekalendere
Variant Blandet slik
Indhold 701-800
Certificeringer Cocoa Horizons
EAN nummer 571140700 - 850-0

Produktenheder

Styk 1 stk.
Karton 4 stk.
Palle 288 stk.

Varedeklaration

Varebetegnelse: Chokolade, vingummi, konfekt, skum, lakrids, bolcher
Ingredienser: Sukker, MANDLER, kakaomasse, kakaosmør, rørsukker, SØDMÆLKS-/HELMJÖLKPULVER, FLØDE/GRÄDDE, glukosesirup, HASSELNØDDER, SMØR, kondenseret MÆLK, frugtjuice, sødestof (isomalt, steviolglycosider, sorbitol), invertsukker, sirup, rismel, vand, HVEDEMEL, rosévin, citronpuré, lakrids, SKUMMETMÆLKSPULVER, alkohol, hindbær, lakrids, RUGMEL, vanilje, karamelliseret sukker, emulgator (SOJA lecithin), salmiak, fugtighedsbevarende (invertase), fortykning (gummi arabicum, ris- og majsstivelse), havsalt, overfladebehandling (gummi arabicum, shellak, kokosolie, rapsolie, carnaubavoks), salt, naturlig aroma, orangeolie, manioksirup, kakaopulver, citronolie, pebermynteolie, hindbærolie, anisolie, surhedsregulator (citronsyre), farve (jernoxider/-hydroxider, vegetabilsk kul, curcumin, carminer, safflor, chlorophyl-kobber-kompleks, calciumcarbonat), honning. Kan indeholde spor af: Andre nødder, æg, svovldioxid og sulfitter.
Nettoindhold: 750 Gram
Information om producent, batch nr. opbevaring og bedst før/sidste anvendelsesdato fremgår af varen ved levering.

Næringsindhold pr. 100 Gram

Energi 2143 kJ / 512 kcal
Fedt 32,6 Gram
Heraf mættede fedtsyrer 14,1 Gram
Kulhydrater 45,8 Gram
Heraf sukkerarter 39,1 Gram
Kostfibre 0 Gram
Protein 7,8 Gram
Salt 0,3 Gram

Bedøm produkt


Andre kunder så også