• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Medivon Massagesæde Cozy Air Pro

Medivon Massagesæde Cozy Air Pro simulerer bevægelsen af ??en massørs hænder, mærk dens helbredende effekt.

Varenr. 70213590

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
2.248,75 kr. inkl. moms
Levering: Leveringsdato undersøges

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Medivon Massagesæde Cozy Air Pro

Shiatsu massage simulerer bevægelsen af ​​en massørs hænder, mærk dens helbredende effekt. Det er en af ​​de mest effektive former for dybdetryksmassage, som stimulerer dine vitale kræfter, stabiliserer din indre ro og giver dig energi til dine daglige aktiviteter. Alt dette gennem sin effekt på energien i kroppen, som stræber efter perfekt balance, opnår fuld kontrol over deres egne tanker, kropslighed og psyke.

Shiatsu anbefales til mennesker, der lever under stress, som har søvnproblemer, som kæmper med overgangsalderens symptomer og gigt, og til at regenerere kroppen efter træning eller skade. Gør det muligt at massere enhver del af kroppen. Du kan bruge en pletmassage, hvis du føler, at et bestemt område af kroppen kræver en længere massage. Takket være en fjernbetjening vælger du selv, hvilken del af kroppen der skal masseres. Massageapparatets bevægelse er i to eller tre planer både op og ned, og til højre og venstre. Med 3D-muligheden tages der også højde for det nøjagtige område af ryggen.

Særlige 4-punkts luftpuder, der masserer talje- og hofteområdet. Denne funktion stabiliserer kroppen og ryggen i den rigtige position for at give en endnu mere effektiv effekt af massagen. En sådan løsning giver dog også visheden om, at massagen er anatomisk optimal og dermed bibeholdes bevægelsessymmetrien. Posturale defekter, især laterale krumninger, korrigeres. Blodcirkulationen og stabilisering af kroppen forbedres.

Frit valg af det masserede område – enheden giver dig mulighed for at massere op til 6 områder: Nakke, ryg, talje, lår og balder. Selv en kort påføring af massagemåtten Medivon Cosy Air Pro giver dig mulighed for at føle de gavnlige virkninger af shiatsu massage. Det er en af ​​de mest effektive former for dybdetryksmassage, som straks vækker din vitalitet og giver dig energi til at handle. En komplet mulighed for at justere massageintensiteten. Du kan vælge og kontrollere området for ryg- og nakkemassage uafhængigt af andre zoner. Måtten har en vibrationsmassage integreret i sædet.

Massagekuglerne bevæger sig langs rygsøjlen i samme bredde, hvori massøren stimulerer og presser musklerne. Dette er en af ​​de dybeste fornemmelser af alle tilgængelige massagebehandlinger. 4 massagezoner og 5 massagetilstande masserer præcist enhver del af din ryg. Udover shiatsu massage har måtten også en funktion af vibrationsmassage. De passende udvalgte vibrationsfrekvenser i Cozy Air Pro vil hurtigt få din hovedpine eller ledsmerter til at forsvinde. Blot 15 minutters massage om dagen er nok til at forbedre blodcirkulationen i hudcellerne. Fuldkropsmassagen vil dybt afslappe hele din krop.

I den øverste del af måtten er der 2 bevægelige bolde til nakkemassage. Det brede bevægelsesområde giver mulighed for en omfattende massage af de nederste, øvre og mellemste nakke- og skuldermuskler. De 4 nakkemassageelementer kan justeres til forskellige kropsstørrelser. Den dybe massage, som enheden giver, hjælper med at lindre stive nakkemuskler, der er trætte efter en lang dag eller en lang læsning, og forbedrer deres fleksibilitet. Massagen garanterer langvarig afslapning. Vælger du Cozy Air Pro måtten, behøver du ikke investere penge i en separat enhed såsom en massagekrave.

Medivon Cozy Air Pro massagemåttens varmefunktion muliggør hurtigere restitution efter træning og får mild betændelse til at forsvinde på et øjeblik. Ved systematisk brug vil du mærke en forbedring af din mobilitet. Shiatsu massagehoveder er designet således, at de takket være en roterende bevægelse efterligner bevægelsen af ​​en massørs hænder. Denne massageteknik berører hele overfladen af ​​musklerne og når deres dybeste lag. De opvarmede Shiatsu massagehoveder udsender infrarød stråling, der trænger gennem huden direkte ind i de dybe muskellag og fasciae. Effekten af ​​utrolig restitution og muskelafslapning opstår.

Det er meget nemt at bruge måtten takket være den intuitive indbyggede fjernbetjening (ikke svært selv for ældre). Med kun én finger kan du vælge enhver massagetilstand og dens intensitet. Avanceret funktion med automatisk timer guider dig uafhængigt gennem alle tilstande og vælger den ideelle intensitet og varighed, der passer til dine behov

Specifikationer:

  • Lufttryksteknologi, Luftmassage
  • Shiatsu massage
  • Vibrationsmassage og rullemassage
  • Nakkemassage
  • Opvarmningsfunktion

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70213590
Mærke Medivon
Type Massage
Producentvarenr. COSY AIR PRO
EAN nummer 5908275917137

Produktenheder

Styk 1 stk.

Bedøm produkt