• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag-til-dag levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Medivon HovedMassager "blæksprutte"

Medivon Octopus – Vibrerende hovedbundsmassager.

Varenr. 70214220
Der kan ikke købes flere end den resterende lagerbeholdning

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
448,75 kr. inkl. moms
Levering: Leveringsdato undersøges

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Medivon HovedMassager "blæksprutte"

Medivon Octopus hovedbundsmassager giver dig en personlig massageoplevelse med fem forskellige driftstilstande og et variabelt frekvensområde. Fra blid og beroligende til intens og stimulerende, der er en tilstand, der passer til ethvert humør og behov. Det variable frekvensområde giver dig mulighed for at justere intensiteten af ​​din massage efter behov. Med fjorten massagepunkter giver Medivon Octopus en omfattende dækning af din hovedbund. Hvert af disse punkter er designet til at give en jævn og grundig massage. Uanset hvor du føler spændinger eller stress, når enheden alle dele af din hovedbund for at sikre en optimal afslapningsoplevelse.

Medivon Octopus gør underværker, når det kommer til dyb afslapning. De blide, men effektive vibrationer trænger ind i huden og musklerne i hovedbunden, lindrer stress og fremmer en dyb følelse af ro og sindsro. Det er det perfekte værktøj til at slappe af og genoplade dine batterier efter en travl dag. Denne vibrationshovedmassager er designet til maksimal komfort og brugervenlighed. Den tilpasser sig perfekt til formen på din hovedbund, hvilket sikrer en effektiv massage på alle områder. Den ergonomiske form giver nem håndtering og giver en behagelig massageoplevelse.

Medivon Octopus giver ikke kun en afslappende massage, men den forbedrer også dit hårs tilstand. Ved at stimulere blodgennemstrømningen til hovedbunden kan enheden hjælpe med at fremme hårvækst og forbedre hårsækkenes sundhed. Ved regelmæssig brug kan du forvente sundere og stærkere hår. Medivon Octopus hovedbundsmassager er enkel og ligetil at bruge. Dens intuitive betjening gør det nemt at tænde enheden, skifte mellem de forskellige tilstande og justere frekvensen. Det er en ægte plug-and-play-enhed, der kan bruges uden langvarig opsætning eller komplicerede instruktioner.

Octopus massager lindrer effektivt muskelspændinger og lindrer symptomer på kronisk hovedpine, stress og træthed. Dens handling afslapper spændte muskler og forbedrer søvnkvaliteten, hvilket bidrager til et generelt bedre velvære og en sundere livsstil. Denne beroligende hovedmassager når de dybeste hjørner, reducerer spændinger og fremmer en følelse af fuldstændig afslapning. Octopus massageapparatet er den ideelle løsning til at reducere spændinger efter lange perioder med at sidde foran computeren eller efter en intens dag fuld af daglige forpligtelser - uanset om det er hjemme eller på arbejde. Takket være dens kompakte og lette design er den nem at transportere og giver dig mulighed for at bruge massageapparatet hvor som helst og når som helst. Uanset hvor du er, er denne enhed perfekt til at slippe spændinger og slappe af.

Specifikationer:

  • Ingen hårskader
  • 5 arbejdstilstande
  • Fremragende afslapning
  • Reducerer spændinger
  • Forbedrer blodcirkulationen

 

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70214220
Mærke Medivon
Type Massage
Producentvarenr. OCTOPUS
EAN nummer 5904119281372

Produktenheder

Styk 1 stk.

Bedøm produkt


Andre kunder så også