• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Medivon elektrisk massagemåtte Nova

Elektrisk massagemåtte fra Medivon med Shiatsu massage, vibrationsmassage og opvarmningsfunktion med en utrolig komfort for krop og sanser

Varenr. 70213540

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.728,75 kr. inkl. moms
Levering: 04-10-2024

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser


Medivon elektrisk massagemåtte Nova

Med Medivon Nova massagemåtten møder afslapning teknologi. Denne måtte kombinerer innovative funktioner og afslappende massageteknikker for at give en problemfri massageoplevelse. Nyd fordelene ved avanceret teknologi, mens du bliver forkælet med en dyb, beroligende massage. Den tilbyder den ultimative balance mellem komfort og banebrydende teknologi.


Medivon Nova massagemåtte er designet til at give maksimal komfort til din krop og sanser. Overfladen af ​​blødt materiale giver en behagelig følelse på huden, mens massagens beroligende effekt styrker dine sanser. Oplev en unik følelse af velvære og slap af i dit sind, mens dine muskler oplever dybdegående massage. En anden enestående egenskab ved Medivon Nova massagemåtten er den behagelige varme, den giver. Denne funktion fremmer blodcirkulationen og hjælper med at slappe af spændte muskler. Den jævne varmefordeling giver en beroligende og afslappende oplevelse, der øger fordelene ved massage.

Medivon Nova massagemåtten kombinerer state-of-the-art teknologi med høj funktionalitet. Den er udstyret med forskellige massageprogrammer skræddersyet til forskellige behov og præferencer. Uanset om du foretrækker en blid eller dyb massage, har denne måtte muligheden for dig. De enkle kontroller gør betjeningen intuitiv og ubesværet. Medivon Nova massagemåtte har også den traditionelle shiatsu massagefunktion. Shiatsu, en gammel japansk massageteknik, er højt anset for sin evne til at lindre stress og spændinger og forbedre det generelle velvære. Med denne måtte kan du nyde de beroligende fordele ved shiatsu massage hjemmefra.


En anden bemærkelsesværdig egenskab ved Medivon Nova massagemåtten er evnen til at justere varigheden af ​​massagen. Uanset om du foretrækker en kort, opkvikkende massage eller en lang, dyb afslapningssession, kan denne måtte opfylde dine behov. Indstil blot det ønskede tidspunkt og nyd massagen. Medivon Nova massagemåtten er let og alligevel robust bygget. Deres stel er lavet af slidstærke materialer for at sikre en lang levetid. På trods af dens avancerede funktioner er måtten let nok til let at kunne transporteres og opbevares.


Takket være dens kompakte størrelse og fleksibilitet er måtten nem at rulle eller folde sammen, hvilket gør den nem at opbevare selv i små rum, uanset om den er hjemme eller på kontoret. Uanset din foretrukne stilling, kan du bruge måtten siddende eller liggende på en række forskellige overflader såsom seng, sofa, stol eller gulv. Derudover sørger de lette håndtering og robuste fastgørelsesstropper for, at måtten forbliver stabil under massagen, så du fuldt ud kan koncentrere dig om afslapning og restitution.

Specifikationer:

  • Shiatsu massage
  • Vibrationsmassage
  • Opvarmningsfunktion
  • Fuld massage overflade
  • Praktisk fjernbetjening

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70213540
Mærke Medivon
Type Massage
Producentvarenr. NOVA
EAN nummer 5904119281334

Produktenheder

Styk 1 stk.

Bedøm produkt